BeatSupplier

Clinic Mark Reilly

clinic Mark Reilly_10

Rudimental snaredrum clinic Mark Reilly

Snare drum section leader van “The Old Guard” Fife- and Drumcorps USA.

Op 19 februari verzorgt Mark Reilly i.s.m. een bijzondere, exclusieve Tamboers & Basler trom clinic/workshop bij Beat Supplier te Amersfoort. De deuren gaan om 19:30u open en de clinic start om 20:00u. Reserveer tijdig, want vol is vol! Doe dit via het contactformulier op www.beatsupplier.com/contact  , ovv “CLINIC MARK REILLY” en geef aan met hoeveel personen je komt.

De toegangsprijs voor deze exclusieve clinic is slechts € 7,50. Wanneer je met een groep komt (v.a. vier personen), van bijvoorbeeld je korps of vereniging, betaal je slechts € 5,00 p.p.!

Dit wordt een avond om van te smullen voor alle liefhebbers van traditionele tamboerwerken, Basler tromtechnieken en “The Old Guard” solo’s. Mark speelt vanzelfsprekend het grootste deel van de avond op zijn eigen Buchler trommel. Hiernaast zal hij een visuele presentatie houden en vertelt hij over zijn ervaringen en het leven bij “The Old Guard” Fife- and Drumcorps. Speciaal voor deze avond heeft Mark i.s.m. de slagwerksecties van DVS Katwijk en TWN een aantal stukken voorbereid en die live gaan uitvoeren. Mark Reilly is endorser voor Majestic en zal ook de nieuwe, custom-made, Prophonic marching trommel laten zien en horen.

Mis dit dus niet en reserveer snel!

DATUM:          19 februari

LOCATIE:        Beat Supplier

Kaliumweg 10, 3812PT Amersfoort

AANVANG:     Deuren open 19:30u

Aanvang clinic 20:00u

ENTREE:          € 7,50 p.p.